Services

Veel voorkomende werkzaamheden

1

Dakkappel & -ramen plaatsen

Wij leveren en plaatsen uw dakkapel of dakraam. Wij leveren fabrieksstandaarden als van Velux of maken uw dakkapel geheel op maat en in stijl van uw woning.

2

Lekkage Diensten & Dakreparaties

Heeft u een lekkage die snel en vakkundig moet worden verholpen of wilt u dit voor zijn en u bestaande dak vernieuwen? Wij verhelpen uw dak problemen als het gaat om pannendak of een plat dak door het gebruik van de laatste bouwmaterialen als EPDM.

3

Deuren, Ramen & Kozijnen

Vervangen door houtrot aangetast hout in kozijnen of het geheel vervangen van uw ramen en kozijnen en afhangen van nieuwe deuren. Wij plaatsen standaard maten maar ook helpen wij u met op maat gemaakte deuren in de stijl van uw woning.

4

Veranda’s en Overkappingen

Een overkapping voor uw fietsen of jacuzzi, en veranda om van de ondergaande zon te genieten. Een serre plaatsen of helemaal om maar gemaakt precies naar uw eisen en wensen of een carport voor uw auto.

OVERZICHT VAN RECENT WERK

 

balkondeur

Het maken en afhangen van balkon en tuindeuren. Deuren werden in exact dezelfde stijl als de oude deuren gemaakt. De oude deuren werden vervangen omdat ze door houtrot ernstig waren aangetast. Resultaat zijn prachtige op maat gemaakte deuren waarvan niet te zien is dat ze recent zijn aangebracht.

Lees Meer

 

epdmdak

EPDM is een koude manier van dakbedekking. Het is snel verwerkbaar, duurzaam en is recycle-baar. Het is een goedkoop en duurzaam alternatief voor het bedekken van u platte dak. EPDM dakbedekkings materialen kent echter ook alternatief gebruik als voor het maken van vijvers.

Lees Meer

 

espagnolet1

Vervangen van hang- en sluitwerk. Espagnolet sluitingen zijn prachtige sluitingen en van zeer goede kwaliteit ook inbraak preventief. Voor deze woning hebben wij de in de jaren 70 aangebrachte sluiting vervangen voor één die recht doet aan de woning.

Lees Meer

 

overkapping1

 

Op oude bestaande tuinmuur een overkapping gemaakt. Waarbij de langezijde gedeeltelijk is afgesloten door gepotdekselde wanden die rusten op een stenen ondergrond. Overkapping is traditioneel gemaakt en sluit aan bij de stijl van de woning.

Lees Meer
404